Bursa de Bucurie: InfoTrafic strânge fonduri pentru Căsuța Bucuriei

  • 14 martie 2019, 21:10

InfoTrafic – radioul care se aude în stațiile de autobuz din Cluj-Napoca – lansează o nouă campanie de strângere de fonduri, Bursa de Bucurie, în beneficiul Asociației Căsuța Bucuriei, o organizație non-profit care oferă o alternativă la sistemul de îngrijire de stat pentru copiii defavorizați, proveniți din familii care nu le pot asigura condiții decente de trai, ori copii fără părinți.

Asociația Căsuța Bucuriei administrează din anul 2015 casa de tip familial cu același nume, care adăpostește și ocrotește 8 copii și tineri, proveniți din casele de copii. Președintele Asociației este doamna Adela Florean, specialist cu o experiență de 15 ani în domeniul asistenței sociale.

Ca orice organizație non-profit, Căsuța Bucuriei beneficiază de ajutor minim de la stat și se bazează mai ales pe donații și sponsorizări, pentru a funcționa și pentru a le oferi copiilor tot ce au nevoie. Iar nevoile celor mici sunt similare cu ale copiilor din orice familie: hrană, căldură, curățenie, educație, îngrijire.

Copiii care locuiesc la Căsuța Bucuriei au tot ce le trebuie, din punct de vedere afectiv: adulți responsabili care le poartă de grijă și îi iubesc pe fiecare, ore de terapie, joacă, învățat și dansat. Însă mai e nevoie și de lucruri materiale.

Ideal pentru Căsuța Bucuriei și oamenii de acolo ar fi să formeze în jurul lor o comunitate de donatori constanți, care să aducă stabilitate financiară. De exemplu, o persoană poate alege să doneze lună de lună, timp de un an, câte 50 de lei. Pentru un clujean, 50 de lei poate însemna o cafea în oraș, dar pentru Adela Florean înseamnă hrana pentru copilașii de la Căsuța Bucuriei, în primul rând. Apoi vin facturile de plătit, chiria (500 de euro pe lună), salariile specialiștilor care se ocupă de cei mici, consultații medicale și analize etc.

Cum se poate dona? Prin PayPal, internet banking (vă puteți crea o plată lunară repetată), direct în cont (RO91BTRLRONCRT0281201601), sau direct la Căsuța Bucuriei (se emite chitanță). Doamna Adela Florean asigură transparența tuturor cheltuielilor, iar donatorii sunt informați periodic despre destinația banilor.

 

Citeste mai mult pe infotrafic.biz

Sursa: infotrafic.biz