Cluj: Gest superb al lui Alexandru Ioniță! Mijlocașul CFR-ului a oferit cadouri și bunătăți mai multor copii defavorizați. ”Din dragoste pentru copii, dar în același timp fiind și un om cu sufletul mereu aproape de cei din jur, Alexandru Ioniță…”

  • 28 decembrie 2018, 12:38

Mijlocașul celor de la CFR Cluj, Alexandru Ioniță, a făcut un gest superb de Crăciun. Acesta a dorit să ajute câțiva copii defavorizați, la care s-a dus cu multe cadouri și bunătăți de tot felul.

Ioniță a ajuns chiar înainte de Crăciun la Centrul Social “Sfântul Ierarh Nectarie” din Vama Seacă, județul Alba, informează digisport.ro.

În cadrul acestui așezământ social, un număr de 32 de copii beneficiază zilnic gratis de o masă caldă și sprijin pentru prevenirea abandonului școlar.

”Din dragoste pentru copii, dar în același timp fiind și un om cu sufletul mereu aproape de cei din jur, Alexandru Ioniță a venit cu daruri pentru copii constând în alimente atât de necesare pentru hrana lor zilnică, precum și ajutor financiar pentru alte multe nevoi administrative ale asezământului.

Ca și preot coordonator îi mulțumesc din suflet pentru tot și îl așteptăm oricând cu mare drag în mijlocul nostru și mă rog lui Dumnezeu să-i dăruiască sănătate și multe realizări in viață!”, a precizat părintele Șalariu Bogdan.

Alex Ioniță a mai făcut un gest deosebit, tot înainte de Crăciun.

Pe Facebook, Zoli Richard Cantor a scris: „CFR, Raul și Alex Ioniţă…cine nu-l cunoaște pe Alex, poate crede că-i un tip arogant, îngâmfat….NICI VORBĂ…Alex e un tânăr cu un bun simț rar, de o finețe deosebită…a licitat și cumpărat mingea și tricoul oferit de Ianis Hagi (Bravo Ianis !), pe bani mulți…și a oferit mingea lui Raul, în timp ce lacrimi zvâcneau din ochi…un gest frumos, nobil, natural…acest tânăr, Alex, trebuie să fie idolul nostru, al tuturor CFR-iștilor…acest copil cu suflet curat, merită toată aprecierea noastră ! BRAVO ALEX❤️”

 

Citeste mai mult pe clujcapitala.ro

 

Sursa: clujcapitala.ro