FILLING THE VOID - Boala dependenței. Când plăcerea ne răpește bucuria

FILLING THE VOID - Boala dependenței. Când plăcerea ne răpește bucuria

Indiferent dacă sunteți în căutarea unor explicații sau doar doriți să cunoașteți mai bine acest flagel al societății noastre, cursul va aborda conceptul de boală al dependenței pe înțelesul tuturor, încercând să explice aspecte ce țin de obiectul dependenței, etiologie, forme ale dependenței, progresia acesteia, corelând perspectivele științifice cu cele din practică.


Întâlnirea va fi încununată de prezența unui membru NA în recuperare care ne va împărtăși experiența, puterea și speranța pentru viața în abstinență.

Pentru a participa la eveniment este necesară înscrierea prin completarea formularului disponibil la acest link:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScUX-cR80Hs2ULXKxGE2aK2XZ--64O6QWV8QWbkwJiiCGnzUA/viewform

Contribuția personală este de 40 RON.

Lector: Nicoleta Amariei

Cu peste 18 ani de experiență în domeniul recuperării din dependențe, Nicoleta Amariei este consilier în adicții și coordonator clinic în cadrul Programului Sf. Dimitrie, Cluj-Napoca. Cu studii în asistență socială, master în consiliere și psihoterapie, specializare în cadrul ISAACS - Institute for Substance Abuse & Addiction Center of Studies și NET Training USA, Nicoleta a participat la implementarea în România a primului centru de consiliere pe model Minnesota pentru recuperarea din dependența de alcool, droguri, jocuri de noroc, pornografie, medicamente, dar și la dezvoltarea de proiecte în instituții medicale, în sistemul de justiție. În paralel, este cadru cadru asociat la Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul UBB Cluj-Napoca.

 

Mai mult pe docs.google.com

Sursa: docs.google.com

)