Swimathon 2019 | Cluj-Napoca

 

Fundația Comunitară Cluj vă invită să participați cu proiecte la Swimathon X Cluj 2019!

Dacă nu ați mai participat niciodată și ați fi interesați de această posibilitate de strângere de fonduri, sau dacă v-ați înscris și în ediții anterioare și ați dori să vă reamintiți în ce constă exact evenimentul, vă oferim mai jos câteva informații.

 

Ce este Swimathonul?

Este un eveniment organizat de Mișcarea Fundațiilor Comunitare prin care comunitatea se întâlneşte, interacţionează şi se implică să strângă fonduri pentru proiectele pe care le consideră relevante.

 

Cum funcţionează?

Organizaţiile sau grupurile de iniţiativă înscriu proiecte din comunitatea locală, înotătorii aleg pentru ce fac valuri în bazin, ambasadorii susțin de pe uscat una din cauzele înscrise și conving comunitatea să se implice, iar susţinătorii donează.

 

Care sunt demersurile pentru participare?

Mecanismul de strângere de fonduri este unul simplu și se desfășoară în trei etape obligatorii + o a patra etapă opțională:

  1. Înscrierea proiectelor de către grupuri de inițiativă, organizații și companii – taxa de participare este 400 ron;

  2. Înscrierea înotătorilor / echipelor de înotători care în ziua evenimentului (29 iunie) vor face valuri pentru cauza aleasă – taxa pentru kit este 80 ron/înotător;

  3. Înscrierea susținătorilor care oferă o sumă de bani pentru fiecare lungime de bazin înotată sau o sumă fixă;

  4. Înscrierea ambasadorilor care susțin una din cauzele înscrise! Fiind ambasador pentru proiectul în care credeţi cu tărie, puteţi contribui la strângerea de fonduri necesare pentru implementarea lui.

Suma maximă pe care o puteţi aduna pentru proiectul depus este între 10000-20000 ron.

Având la bază un mecanism creativ, sportiv, Swimathon X Cluj 2019 oferă ocazia perfectă să vă implicaţi și să faceţi parte din schimbarea pe care o doriţi în comunitate!

 

Pentru mai multe imformaţii vizitaţi: https://swimathon.fundatiacomunitaracluj.ro/

 

Vă mulțumim și vă așteptăm cu cât mai multe proiecte înscrise!

Mai mult pe facebook.com/events

Sursa: facebook.com/events