Asociația Autism Transilvania

Contact

Logo Asociația Autism Transilvania

Descriere

Asociația AUTISM TRANSILVANIA este o organizație nonguvernamentală, înființată în august 2006, la inițiativa unor părinți puternic motivați, care au copii cu afecțiuni din spectrul autist. Este o societate fără scop patrimonial și are ca obiective sprijinirea persoanelor cu afecțiuni din spectrul autist, precum și a familiilor și aparținătorilor acestora.

Asociația AUTISM TRANSILVANIA promovează alternativele educaționale, cultura, schimburile culturale în societate, formarea și perfecționarea de specialiști în aceste domenii. De asemenea,asociația oferă consiliere și suport familiilor, precum și oricăror altor persoane care au în îngrijire persoane cu tulburări din spectrul autist.

Ceea ce face farmecul unui om este bunătatea lui

NE GASITI SI PE FACEBOOK AICI

Conducere

Nicoleta Niste Director

Programe

Centrul Asociației Autism Transilvania

Obiectivele centrului de recuperare pentru copiii cu autism sunt: Oferirea de asistență, tratament și ingrijire copiilor care frecventează centrul de recuperare Autism Transilvania Stimulare psiho-senzorio-motorie prin includerea acestor copii în diverse terapii Integrare socială, școlară și familială Schimbarea mentalității și atitudinii sociale față de copiii cu nevoi specia...


Proiecte