Asociatia civica pentru initiativa si actiune comunitara

Contact

Logo Asociatia civica pentru initiativa si actiune comunitara

Descriere

Asociatia Civica pentru Initiativa si Actiune Comunitara Campia Turzii a luat fiinta in iunie 2011 la initiativa lui Liviu Man,Cristian Gasca,Ioana Todea,Dan Iepure,Lacatos Alexandru,Siminic Tudor si Lacatus Nicusor.

Misiune: ACIACl ofera servicii de voluntariat pentru Institutile de stat si ONG.

S-a infiintat in iunie 2011 la initiativa lui Liviu Man, Todea Ioan, Dan Iepure, Lacatos Alexandru, Siminic Tudor si Lacatus Nicusor.

ACIAC ofera servicii de voluntariat pentru Institutile de stat si ONG.

Asociatia Civica pentru initiativa si Actiune comunitara din Campia Turzii este varianta statutara a Grupului, in ideea in care, pentru dobandirea autonomiei pe partea formalitatilor si cea legislativa, dorim sa punem in valoare ideile voluntarilor si a altor colaboratori - fie sub forma de simple activitati sau evenimente, fie sub forma de proiecte. Proiectele si alte activitati pe care ne propunem sa le desfasuram in cadrul Asociatiei, au si vor avea caracter social, educativ, recreativ, sportiv, cultural si ecologic. Se pot desfasura, conform statutului Asociatiei, si alte tipuri de activitati, care ca fie in concordanta cu statutul acesteia.

Ne gasiti pe Facebook AICI

 

 

Conducere

Presedinte Sergiu Siminic Presedinte