Asociația de Ajutor Familial ASISTMED

Contact

  • Centrului rezidenţial pentru găzduirea şi îngrijirea persoanelor aflate în dificultate “Asistmed”, Sat Luna De Sus Nr. 3B, Luna de Sus, Cluj
  • contact@asistmed.ro
  • 0364 417 283
  • 0768 961 340
  • http://asistmed.ro/
Logo Asociația de Ajutor Familial ASISTMED

Descriere

Am pornit la drum cu Asociatia de Ajutor Familial “Asistmed” in anul 2000 ca o organizatie neguvernamentala a carui menire este sa-i ajute pe cei aflati in suferinta in spiritul demnitatii si solidaritatii umane.

Beneficiarii acestor servicii sunt persoane varstnice cu afectiuni care nu le pot permite satisfacerea nevoilor zilnice, persoane cu handicap, copii cu problem de sanatate, persoane de orice varsta care dupa diferite interventii chirurgicale necesita o perioada lunga de recuperare, persoane singure cu diferite afectiuni dependente de altii.

  •  Avem o experienta de 11 ani, o echipa multidisciplinara de profesionisti formata din medici, asistente medicale, psihologi, kinetoterapeuti, psihologi, asistenti sociali si am oferit servicii de asistenta medicala si servicii socio-medicale pana in prezent unui numar de aproximativ 30.000 de pacienti, menirea noastra este sa contribuim benefic la starea de bine a populatiei, oferim o alternativa la internare.
  •  Proaspat infiintat serviciul de Ambulanta “Asistmed”, intra in forta pe piata medicala din judetul Cluj punand la dispozitia solicitantilor mijloace de transport modern dotate cu aparatura performanta si personal cu o inalta calificare. Scopul nostru este acela de a asigura asistenta medicala profesionala la domiciliul pacientului, prin acordarea de servicii prompte si de cea mai buna calitate.
  •  Începând cu data de 20.07.2015 am deschis porţile Centrului rezidenţial pentru găzduirea şi îngrijirea persoanelor aflate în dificultate “Asistmed” situat în judeţul Cluj, comuna Floreşti, sat Luna de Sus nr. 3B, departe de agitaţia cotidiană şi poluare. Centrul dispune de o capacitate de 52 de locuri, respectiv de 26 de camere, utilate şi mobilate la cele mai înalte standarde, cu ambient familial, aerisite.

Conducere

Lucia Delia Mureșan Presedinte

Programe

Servicii de Urgență

Pentru pacientii care necesita tratamente medicale si care nu pot sa se deplaseze, sau care prefera sa ramana in mediul familial, am format o echipa multidisciplinara: medici, asistente medicale, psihologi, kinetoterapeuti, asistenti sociali, ingrijitori la domiciliu care sa ofere aceste servicii in cele mai bune conditii. Astfel pacientului i se administreaza tratamentul recomandat de medicul cur...


Centrul rezidenţial pentru găzduirea şi îngrijirea persoanelor aflate în dificultate “Asistmed”

  • Punct de lucru, Sat Luna De Sus Nr. 3B, Jud. Cluj, Luna de Sus, Cluj

Centrul dispune de o capacitate de 52 de locuri, respectiv de 26 de camere, utilate şi mobilate la cele mai înalte standarde, cu ambient familial, aerisite şi orientate astfel încât beneficiarii să aibă parte de lumină naturală cât mai mult timp posibil. Fiecare cameră este prevăzută cu 2 paturi, baie individuală şi televizor. În incinta centrului se regăsesc o recepţ...


Domenii