Asociatia Habitat pentru Umanitate Beiuș

Contact

Logo Asociatia Habitat pentru Umanitate Beiuș

Descriere

Habitat pentru Umanitate Beius este o organizatie crestin-ecumenica, nonprofit, cautand sa elimine locuirea saracacioasa din Bihor si sa faca din locuirea decenta o problema de constiinta si actiune.

Habitat pentru Umanitate Beius construieste si renoveaza locuinte (case sau apartamente) in colaborare cu familiile partener precum si cu ajutorul voluntarilor locali si internationali. 

Familiile partener (sunt acele familii considerate in cea mai mare nevoie de locuinta, selectate dupa principii Habitat foarte riguroase) vor plati o rata lunara timp de 20 de ani, vor lucra la propria locuinta precum si la altele construite de Habitat prestand munca fizica pana la 600 de ore.

Locuintele sunt finantate de catre:

* - donatori internationali persoane fizice;
* - fundatii, biserici sau firme din tara si strainatate;
* - donatori de materiale de constructie;
* - donatori de teren;

Fondul rotativ pentru umanitate alcatuit din rata lunara platita de familiile care stau deja intr-o locuinta Habitat.

Locuinte pentru familii nevoiase,
Cursuri de eficienta energetica,
Sprijin cu materiale de constructie,
Activitati de team-building.

Misiune: Habitat pentru Umanitate Beius lucreaza in parteneriat cu Dumnezeu si cu oamenii de pretutindeni, din toate straturile sociale, pentru a crea comunitati cu oamenii in nevoie prin construirea si renovarea de case
pentru ca sa existe case decente in comunitati decente in care fiecare om sa se poata bucura de dragostea lui Dumnezeu si in care sa poata sa traiasca si sa se dezvolte asa cum vrea Dumnezeu.

Ne gasiti si pe Facebook la Habitat pentru Umanitate Beiuș