CLUB DE VARĂ PENTRU TINERI

Descriere

Organizarea și desfășurarea într-un cadru organizat a unor activități de vacanță menite să contribuie atât la lărgirea orizontului de abilități și cunoștințe, cât și la petrecere timpului liber într-un mod util și plăcut.Acest proiect are caracter permanent.

Activități :

1.ATELIER DE JURNALISM,  11-20 iulie 2016,  desfășurat în parteneriat cu postul local de televiziune DarTV, menit să dezvolte abilitățile în domeniul jurnalismului și să descopere talente.Ca rezultat, o elevă prezintă acum rubrica Meteo în cadrul postului de televiziune.

2. ȘCOALA MUNTELUI-Atelier de orientare și tehnici de supraviețuire, pentru a testa limitele tinerilor, a-i învăța respectul față de natură și față de ei înșiși, plus acțiune de ecologizare în Munții Călimani, sub îndrumarea gunui ghid montan și salvamontist profesionist.

3.  ATELIER DE CHITARĂ, desfășurat în aceeași perioadă cu Școala Muntelui-16-28 august 2016. Acest proiect-a desfășurat  în parteneriat cu SC HORA SA Reghin, cel mai mare producător de instrumente muzicale din țară-care a sponsorizat 3 chitare- și a fost menit să dea ocazia unor elevi să își împlinească visul de a învăța să cânte gratuit la chitară, ghidați de un elev voluntar.

Conducere

Presedinte RODICA-IOANA BÂNDILĂ Presedinte

Beneficiari

Elevi de gimnaziu și liceu

  • Numărul de locuri: 20
  • Beneficiari: 20
<script src="http://www.eumanitar.ro/js/Slices/sitepublic/ong-details.js"></script>