PROGRAM de TRAININGURI pentru ELEVI, PROFESORI și ANGAJAȚI

Descriere

Organizarea și desfășurarea într-un cadru organizat-Casa de Cultură a Tineretului din Reghin- a unor cursuri menite să sprijine pregătirea formală și să dea  ocazia deprinderii unor noi abilități care să îî pregătească pentru piața muncii sau să susțină cadrele didactice în modernizarea metodelor de predare.

Activități :

1. ENGLEZA PENTRU AFACERI, 15 ore,  adresat elevilor care se pregătesc pentru facultățile de profil sau a adultilor , profesori de economie sau angajați în domeniul afacerilor.Scopul este dobândirea limbajului de bază și redactarea corespondenței de afaceri. Desfășurat între 15 XI -21 XII 2016, prin intermediul Centrului pentru Resurse Comunitare finanțat de către inițiativa Heineken pentru Comunități, în parteneriat cu Casa Educației și Asociația Inovație în Educație Eureka.

2. INNOED - FOLOSIREA TELEFONULUI MOBIL ÎN PROCESUL DIDACTIC, 10 ORE,  în aceeași perioadă cu Engleza pentru Afaceri, scopul fiind oferirea de noi alternative, moderne, de predare-învățare cu ajutorul tehnologiei moderne.Curs adresat profesorilor și elevilor deopotrivă.

Conducere

Presedinte RODICA-IOANA BÂNDILĂ Presedinte

Beneficiari

Elevi de gimnaziu și liceu

  • Numărul de locuri: 15
  • Beneficiari: 15
<script src="http://www.eumanitar.ro/js/Slices/sitepublic/ong-details.js"></script>