“Sunet pentru Sanatatea Copiilor!”

Descriere

Este un proiect prin care asociatia Life Education for All doreste sa schimbe in bine conditiile de spitalizare ale copiilor bolnavi cronici. Initial am pornit de la ideea de a dota saloanele de copii bolnavi cronici din clinicile de pediatrie din Cluj Napoca cu o audioteca: cate 1 audioplayer/salon, casti si cd-uri cu povesti pt copii, muzica pt copii, muzica clasica, relaxanta sau terapeutica pt copii intre 0-18 ani cat si cd-uri cu continut educational.

In premiera in Romania, generatii de copii internati  in clinicile din Cluj Napoca vor putea asculta inainte de culcare povesti, vor putea recupera intr-o oarecare masura orele de la scoala prin intermediul cd-urilor cu continut educativ sau vor putea pur si simplu sa asculte muzica relaxanta bucurandu-se de beneficiile meloterapiei si trecandu-le, mai repede si mai putin urat, timpul.

Beneficiari: anual, circa 3000 de copii internati

Rezultate:

  • 45 de saloane din ClinicilePediatrie I, II, III, IV si Clinica de Psihiatrie Infantila au fost dotate cu 45 de cd-playere  si casti audio si 200 de cd-uri si dvd-uri
  • 3 sali de tratament au fost dotate cu  3 dvd-playere, 4 memorystick-uri , 2 tablete si 5 televizoare
  • au fost donate zeci de carti de citit pentru copii si carti de desenat+creioane colorate
  • 20 de voluntari picteaza circa 50 de saloane si 6 holuri de pe 4 nivele ale Clinicii Pediatrie 2
  • au fost donate jaluzele noi  pentru  10 saloane din clinica de Pediatrie 2
<script src="http://www.eumanitar.ro/js/Slices/sitepublic/ong-details.js"></script>