Asociația Misiunea Umanitară pentru Copiii Străzii și Oameni Nevoiași

Contact

Logo Asociația Misiunea Umanitară pentru Copiii Străzii și Oameni Nevoiași

Descriere

Asociația Misiunea Umanitară pentru Copiii Străzii și Oameni Nevoiași a fost înființată în anul 2001.

Asociația se ocupă cu ajutorarea familiilor nevoiașe și copiilor străzii cât și integrarea lor in societate.

Asociația se bazează pe sprijinul diferiților întreprinzatori privați sau instituții dispuse a dona mici sume de bani, alimente și îmbrăcăminte.

Aceste mici contribuții sub forma de sponsorizare ne permit să ajutăm familiile nevoiașe cu alimente și îmbrăcăminte.

Asociația a organizat distribuirea de alimente si imbrăcăminte familiilor nevoiașe în satele din județul Cluj. Printre localitățile în care asociația a intreprins acțiuni de caritate se numără Gârbău, Bonțida, Jucu, Cluj-Napoca, etc.

Misiunea Umanitară are scopul de a oferi sprijin material si a ajuta la integrarea în societate a copiilor străzii și a persoanelor cu situație materială precară.

De asemenea ne dăm concursul la găsirea părinților copiiilor străzii prin colaborarea cu instituțiile competente ale statului Român. Participăm la asistarea socială și medicală a persoanelor din categoriile defavorizate.

Asociatia Misiunea Umanitara isi propune sa se implice in ajutorarea copiiilor strazii si a oamenilor nevoiasi precum si a copiiilor de la casele de copii, care dupa ce implinesc o varsta sunt lasati in strada, sa se descurce singuri. Totodata ne preocupa in mod deosebit familiile nevoiase cu copii multi, dat fiind faptul ca si de aici unii ajung pe strazi sau chiar in inchisori.

NE GĂSIȚI ȘI PE FACEBOOK AICI