Adoptă un bunic!

Contact

Descriere

Proiectul a demarat în anul 2005, în parteneriat cu Asociaţia Dorcas Aid Romania şi are ca scop îmbunătăţirea condiţiilor de viaţă a persoanelor vârstnice nevoiaşe. De atunci, acesta se desfăşoară fără întrerupere, ajutând anual câteva zeci de persoane. În anul 2015 au beneficiat de sprijin 198 de vârstnici.

În cadrul proiectului, lunar oferim, fiecărui beneficiar, pachet alimentar şi sprijin financiar – valoarea ajutorului individual ridicându-se la cca 40-50 lei/lună. În această sumă nu sunt incluse costurile administrative ale organizaţiei. În plus, pe lângă pachetul alimentar, anual oferim beneficiarilor noştri: articole igienico-sanitare, casnice, îmbrăcăminte, încălţăminte, lenjerie de pat, pături, medicamente, literatură creştină şi alte produse, pe care le primim atât de la partenerul în proiect, cât şi de la alţi colaboratori.

Cu ocazia vizitelor lunare, oferim suport moral-spiritual şi asistenţă pentru depăşirea dificultăţilor cu care vârstnicii se confruntă. Acesta ia diverse forme,  de la o simplă discuţie, până la lobby în relaţia cu instituţii publice sau private.

În anul 2015, cincisprezece dintre bene-ficiari au avut parte şi de mici reparaţii casnice, prin intermediul proiectului   nostru. De la schimbarea unor întrerupătoare, până la reparaţia porților sau a acoperișului, echipa noastră a fost alături de vârstnicii în dificultate!

Conducere

Presedinte Silvestru Gherman Presedinte

<script src="http://www.eumanitar.ro/js/Slices/sitepublic/ong-details.js"></script>