Experiencing meditation

Contact

Descriere

Această clasă este un mix între meditaţie şi tehnici de trezire a conştiinţei.

Mindfulness-ul este un stil de viață, o abordare integrativă a vieții cotidiene care ajută pe practicanți să se raporteze și să relaționeze mai adaptativ cu experiențele lor. Practica mindfulness presupune angajarea atenției active în gestionarea gândurilor, sentimentelor și senzațiilor din corp într-un mod care poate crește gradul de conștientizare, ușura procesarea trăirilor negative și elibera spațiu mental pentru a lua decizii înțelepte. Mindfulness-ul poate îmbunătăţi claritatea şi eficacitatea în multe domenii ale vieţii. Practica este folosită la nivel mondial pentru a stimula performanţa în afaceri şi sport, precum şi pentru a îmbunătăți relaţiile interpersonale.

Marți

Preț:  donație

Locație: Trinity House

Str. Andrei Mureșanu 29, Cluj-Napoca

Orele: 19:00 - 20:30

Ian vă va arăta un mod distractiv și relaxat prin care să integrați mindfulness-ul în viața de zi cu zi, ca pe un obicei firesc.

Ian Peric # Expert în trezirea conștiinței:

Ian Peric este autor, instructor de meditație centrată pe atenția conștientă și consultant cu o experiență vastă în sectorul IT. A călătorit prin lume, a trăit şi a comunicat cu şamani, călugări şi lideri spirituali din comunităţi îndepărtate, a pus bazele unui ONG, a scris o carte, are un podcast cu un „rockstar” — Ian este un veritabil „șaman” modern care practică life coaching în întreaga lume. În prezent, se specializează în practici business moderne implementate în companii precum Apple sau Google, ce promovează echilibru și sustenabilitate în mediul corporate. Ian oferă consultanță pentru corporații, guvern și persoane fizice pentru a-i ghida către prosperitate și sentimente pozitive de durată.

Această clasă se ține în limba engleză.

 

<script src="http://www.eumanitar.ro/js/Slices/sitepublic/ong-details.js"></script>