Raw Vegan with Superfoods

Descriere

Supergusturi. Superalimente. Supersănătate.
 

Învață cum să îți răsfeți organele senzoriale (ochi, gură, nas) cu nou mod de prepare și îmbinare a ingredientelor naturale pentru a obține maximul de beneficiu și echilibru gust-valoare nutrițională. În prezent, avem acces mai mult ca niciodată la superalimente și încorporarea lor în dieta diurnă vă poate schimba viața. Vei avea mai multă energie, mai multă vitalitate și o stare generală de bine.
 

Descoperă cum să prepari mâncare sănătoasă și încearcă o varietate mare de superalimente precum: Cacao, Camu Camu, Goji, Coacăze, Broccoli, Spanac, Avocado, Caju, Ghimbir, Quinoa, Năut și Turmeric.
 

În fiecare săptămâna ne vom concentra pe o combinație diferită de superalimente. Ne vom uita și la beneficiile fiecarui superaliment pe măsură ce vom prepara gustările.
 

Clasa atinge și dezvoltă noțiuni din cartea lui Ian — ”13 Săptămâni Pentru Conștientizare” - care conține multe sfaturi despre nutriția cu superalimente vegane, un sprijin substanțial în practica anumitor tehnici de meditație sau dezvoltare personală.
 

Ian Peric # Expert în trezirea conștiinței:

Ian Peric este autor, instructor de meditație centrată pe atenția conștientă și consultant cu o experiență vastă în sectorul IT. A călătorit prin lume, a trăit şi a comunicat cu şamani, călugări şi lideri spirituali din comunităţi îndepărtate, a pus bazele unui ONG, a scris o carte, are un podcast cu un „rockstar” — Ian este un veritabil „șaman” modern care practică life coaching în întreaga lume. În prezent, se specializează în practici business moderne implementate în companii precum Apple sau Google, ce promovează echilibru și sustenabilitate în mediul corporate. Ian oferă consultanță pentru corporații, guvern și persoane fizice pentru a-i ghida către prosperitate și sentimente pozitive de durată.

Miercuri

Preț: donație

 

Locație: Trinity House

Str. Andrei Mureșanu 29, Cluj-Napoca

Orele: 19:00 - 20:30

<script src="http://www.eumanitar.ro/js/Slices/sitepublic/ong-details.js"></script>