Sisterhood Cocoon

Contact

Descriere

Femeile pot accesa aceeași capacitate transformatoare a naturii care metamorfozează și fluturele. De aceea, am creat Sisterhood Cocoon — pentru a reuni comunitatea feminină într-un proces susținut și securizant de transformare personală, pentru a învăța din experiențele colective, pentru a ne ghida și sprijini reciproc pe drumul spre obiectivele noastre.

  • Acest workshop va fi un cadru în care femeile să se abiliteze și să se împuternicească reciproc

  • Un alt obiectiv este ancorarea unei paradigme profesionale sănătoase în sistemul corp-minte-spirit

  • Vom practica tehnici de dezvoltare personală atât tradiționale cât și moderne

  • Cercul este dedicat exclusiv persoanelor de sex feminin și se concentrează pe activități, participantele fiind invitate să împărtășească din aptitudinile sau experiența lor profesională,  personală sau orice altă informație care ar putea deservi comunității feminine

  • Cercul va fi coordonat de Teodora Porumb

 

 

  • Primul workshop, care va avea loc miercuri, 17 februarie, va include și prezentarea/invitația la Worldwide Womb Blessing Attunement  (Ceremonia globală de binecuvântare a pântecelui). Participarea este opțională, dar poate fi o oportunitate minunată de a păși împreună pe drumul trezirii la conștiență și a vindecării Sacrului Feminin.

       

       http://www.wombblessing.com/index.html

 

Teodora Porumb

 

Teodora s-a născut la Cluj și a fost crescută de la o vârstă mică în Canada.Mereu a avut o convingere interioară că se va întoarce în țara natală pentru a se stabili și aduce cunoștiințele ei holistice pe aceste tărâmuri sacre.

Experiența ei parcurge diverse domenii precum filosofia, dreptul, teatrul dar și o experiență cu proiectele comunitare.În căutarea ei pentru o înțelegere mai profundă asupra proprii naturi, și-a găsit chemarea în terapia energetică.Principala ei pasiune, suport și cadou pentru comunitate este arta de a scrie sub forma unei unelte de dezvoltare personală.

Este un mare susținător al abilităților vindecătoare manifestate din partea femeilor și foarte pasionată să împărtășească potențialul vindecator deținut de plantele medicinale și cristalele din natură.

Acestă clasă se ține în limba română

Miercuri

17 februarie

2 martie

23 martie

Preț: donație

Locație: Trinity House

Str. Andrei Mureșanu 29, Cluj-Napoca

Orele: 18:00 - 20:00

<script src="http://www.eumanitar.ro/js/Slices/sitepublic/ong-details.js"></script>