Workshop - Walking the shamanic path

Contact

Descriere

Calea Șamanului este Calea Inimii. 

 

 

Trinity vă invita la o explorare a căii autentice a inimii voastre, sub îndrumarea facilitatorului nostru, Ian Peric, un șaman Lakota inițiat cunoscut între vindecătorii nativ americani sub numele de Two Hawks. 

 

Ne vom reuni la această întâlnire lunară pentru a trăi experiența elegantă, dar și eficientă a culturii nativ americane. 

De la cântece și dansuri, până la explorarea adâncă a trăirilor interne, calea șamanică este presărată cu instrumente profunde ce ne ajută să trecem prin viață zâmbind și aduc fericire sustenabilă. Lucrurile pe care le vom împărtăși la aceste întâlniri nu sunt limitate șamanismului clasic. Vom practica și o varietate largă de instrumente moderne de dezvoltare personală. 

Sesiunile vor fi create în armonie cu sezonul curent și personalizate conform nevoilor participanților. Încurajăm pe toată lumea să împărtășească topici și subiecte de interes pe care să le explorăm pe parcursul întâlnirilor noastre. 

Fiecare sesiune este deschisă publicului larg, indiferent de nivelul de experiență cu calea șamanică sau dezvoltarea personală. Toată lumea este bine primită, așa că vă așteptăm. Vă puteți aduce și prieteni sau membri ai familiei.

Ne vom întalni lunar, în cea de-a doua sâmbătă a fiecărei luni,

între orele 10:00 și 14:00 la Trinity House pe strada Andrei Muresanu nr 29.

Conținutul workshop-ului este diferit la fiecare întâlnire , iar dacă doriti să rămâneți la curent cu conținutul , aveți posibilitatea să vă alăturați grupului pe facebook, unde Ian va posta constant și vă poate răspunde la orice întrebari.

Preț: Donație

Locație: Trinity House, str.Andrei Muresanu nr.29

Ian Peric, Mindfulness, Growth Expert

Ian Peric # Expert în trezirea conștiinței:

Ian Peric este autor, instructor de meditație centrată pe atenția conștientă și consultant cu o experiență vastă în sectorul IT. A călătorit prin lume, a trăit şi a comunicat cu şamani, călugări şi lideri spirituali din comunităţi îndepărtate, a pus bazele unui ONG, a scris o carte, are un podcast cu un „rockstar” — Ian este un veritabil „șaman” modern care practică life coaching în întreaga lume. În prezent, se specializează în practici business moderne implementate în companii precum Apple sau Google, ce promovează echilibru și sustenabilitate în mediul corporate. Ian oferă consultanță pentru corporații, guvern și persoane fizice pentru a-i ghida către prosperitate și sentimente pozitive de durată.

Înscrie-te la workshop !

<script src="http://www.eumanitar.ro/js/Slices/sitepublic/ong-details.js"></script>