Program de stimulare a economiei locale

Contact

Descriere

Împreună cu Asociația Profesor Gheorghe Balaci, am inițiat un program de stimulare al economiei locale prin susținerea activităților tradiționale ale locuitorilor din apropierea Clujului. 

Prima misiune este finanțarea construirii unui mic stabiliment de creșterea animalelor de către un localnic al zonei Ticu-Colonie. El a cumpărat șapte porci și are nevoie de un loc unde să îi adăpostească.

Odată ajunși la maturitate, organizația Profesor Gheorghe Balaci va facilita vânzarea animalelor către afaceri locale, precum restaurante și fabrici de procesare a alimentelor. Cu parte din profiturile obținute, beneficiarul inițial va finanța un alt localnic într-o inițiativă asemănătoare.

Prin această acțiune de tip pay-it-forward, ne dorim să vitalizăm din aproape în aproape ocupațiile și activitățile tipice zonei.

Deoarece credem în transparență și corectitudine, procesul acțiunii va fi actualizat pas cu pas pe rețelele sociale ale organizațiilor noastre.

Cum poți contribui tu?

E nevoie de tine în această comunitate. Ajutorul tău stă la baza unei schimbări sociale sustenabile și de durată. Poți ajuta cu o donație monetară, indiferent de cuantum. Dar poți ajuta și donând servicii sau bunuri necesare îndeplinirii obiectivului.

De ce avem nevoie?

- scânduri (2 mc)

- corni de lemn de 10 x 10 (10 buc)

- saci ciment de 40 kg (20 buc)

saci var (5 buc)

- saci adeziv BCA de 25 kg (10 buc)

- nisip balastru (8mc)

- plasa sudată 4 mm de 6 x 2 m (8 buc)

- plăci OSB 4 mm (10 buc).

  

<script src="http://www.eumanitar.ro/js/Slices/sitepublic/ong-details.js"></script>