Trinity Chill Zone

Contact

Descriere

Comunitatea este importantă pentru noi. Cu toții facem parte dintr-un întreg și avem responsabilitatea de a contribui la bunăstarea acestuia. Noi am ales să o facem prin inițiative sociale, educaționale, profesionale și spirituale.
 
Aici veți găsi informații despre toate activitățile și evenimentele la care participăm pentru a sprijini atât comunitatea locală, cât și cea globală. 
 
Te invităm și pe tine să te implici. 
 
Fi prezent. 

Trinity este un ecosistem pentru dezvoltare. Organizația noastră facilitează evenimente și activități minte-corp-spirit pentru a te ghida și sprijini în călătoria ta spre sinele adevărat. 

Un festival este o experiență despre uniune - imersiunea în muzică alături de prieteni dragi, intensitatea emoțiilor trăite împreună, întâlnirea cu artiștii preferați și conexiunea cu oameni pe aceeași frecvență ca și tine. 

Secretul pentru a trăi acestă experiență la maxim este să știi când să îți iei un moment de respiro doar al tău. Un moment în care să te încarci. Să te revigorezi. Un moment care să îți permită să fii prezent în continuare. 

Trinity a format un parteneriat cu UNTOLD pentru a îți fi alături de-a lungul acestei călătorii magice. Am creat un spațiu în care tu să îți acorzi ACEL moment. 

Vino să te întâlnești cu terapeuții și trainerii noștri. Primește o îmbrățișare vindecătoare. Descoperă cum să fii prezent. Învață să dansezi conștient. Reîncărca-te cu un ceai peruvian proaspăt. Joacă-te în nisip. Dă-te în leagăne sau hamac.  

<script src="http://www.eumanitar.ro/js/Slices/sitepublic/ong-details.js"></script>