Biblioteca Bunelor Practici

Contact

Descriere

Fundația Civitas pentru Societatea Civilă – filiala Cluj este partener în proiectul Biblioteca Bunelor Practici – concept inovator de dezvoltare a mediului rural, finanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane.

 

Alături de  Structural Consulting™ Group (solicitant) și Confederația Asociațiilor Țărănești din România (CATAR); Asociația Comunelor din România (A.Co.R); Asociația AgromRo; ADDWise vom crea o rețea de 18 Centre Județene de consultanță camerală, dezvoltare a culturii antreprenoriale în mediul rural și creșterea gradului de ocupare pentru managerii, angajații, șomerii, șomerii tineri, șomerii de lungă durată și persoanele din agricultura de subzistență din Regiunea Nord-Est, Nord-Vest și Centru.

 

Ne propunem să dezvoltăm un pachet de informare și consiliere pentru 656 de persoane din cele trei regiuni de dezvoltare. De asemenea, ne propunem instruirea directă a minim 460 de persoane, care vor participa la 4 programe de formare: 

 

1. Consultanta camerala pentru promovarea si informarea de afaceri,

 

2. Dezvoltarea competentelor antreprenoriale,

 

3. Competente sociale si civice

 

4. TIC.

 

Pe perioada proiectului o să organizăm 3 conferințe regionale (“Biblioteci”)- evenimente de facilitare schimb de bune practici și de dezvoltare de parteneriate sustenabile între actorii reprezentativi din mediul rural.

 

În cadrul Conferințelor Regionale premiem cele mai bune planuri de dezvoltare a viitoarelor Centre Județene de consultanță camerală – la care participanții lucrează în timpul cursurilor. Un număr de aproximativ 54 dintre participanții cu cele mai bune planuri de dezvoltare vor fi angajați în cadrul Centrelor Județene.

 

<script src="http://www.eumanitar.ro/js/Slices/sitepublic/ong-details.js"></script>