Program educatie sexuala GRATUIT

Contact

Descriere

Programul de educație sexuală pentru adolescenți este destinat atât elevilor de liceu, cât și claselor mai mari de gimnaziu. Subiectele ce se abordează în cadrul acestui proiect au de-a face cu imaginea de sine și relațiile de prietenie fete-băieți, relațiile sexuale și posibilele lor consecințe: boli cu transmitere sexuală, sarcină, avort.

“Care sunt consecintele relatiilor sexuale in afara casatoriei?” Aceasta intrebare e cea care lasa cel mai mult spatiu gol in chestionarele completate de adolescenti la inceputul cursului nostru de educatie sexuala. Tocmai de aceea, programul nostru, “Indrazneste sa visezi. Fii altfel!”, a fost conceput cu scopul de a prezenta tinerilor si nu numai, informatii relevante si ample despre ce implica decizia de a avea relatii sexuale timpurii.

Modul de predare este unul informal, interactiv, și răspunde unor nevoi ale elevilor în dezvoltare, ce nu sunt de obicei abordate prin programa școlară. Informațiile se oferă intr-un mod empatic, calificat și responsabil.

Dacă doriti sa aflati mai multe informatii despre programul de educatie sexuala, va rugam sa ne contactati prin telefon la nr. 0264.431891 sau prin e-mail la adresa: asistentprovita@gmail.com  

Pentru programari sau informatii suplimentare ne puteti contacta la tel.0748/127021 sau 0264/431891, sau ne puteti scrie pe adresa provitacluj@gmail.com 

<script src="http://www.eumanitar.ro/js/Slices/sitepublic/ong-details.js"></script>