Teste sarcina GRATUIT

Contact

Descriere

Aveți simptome de sarcina? Sunt lucruri care vă sunt neclare sau va confruntati cu situatii dificile pe care ați dori să le discutați? La Clinica Pro Vita puteți beneficia de un test de sarcină sigur și gratuit!

Efectuarea unui test de sarcină este o metodă rapidă și timpurie de detectare a unei sarcini.   Aceasta este o modalitate imunocromatografică de detectare calitativă a hormonului gonadotrop corionic (hGC) produs de placenta în dezvoltare. Ea folosește ca produs biologic proba de urină a pacientei, preferabil cea matinală. Prin intermediul acestui test, o sarcină poate fi detectată cel mai devreme la 7-10 zile de la concepție. Specificitatea testului de sarcină este suficient de mare pentru ca alte substanțe hormonale cu structuri asemănătoare hGC, sau alte substanțe chimice să nu interfereze cu rezultatul testului.

La fel ca orice test biologic, testul de sarcină nu oferă un diagnostic, acesta urmează să fie emis doar de către medicul specialist, după evaluarea tuturor datelor clinice și biologice.

Sunt cazuri rare în care testul de sarcină este pozitiv fără a indica prezența unei sarcini. În astfel de situații o persoană poate să aibă de-a face cu o patologie cum ar fi neoplasma nontrofoblastică, cancerul de sân, cancerul pulmonar. In cazul acestor tumori o persoană poate avea o creștere a hGC până la concentrații detectabile prin testul de sarcină.

OFERTA SPECIALA!!! Prima ecografie GRATUITA. Clientele care ne viziteaza la centru si rezultatul testului lor de sarcina este pozitiv, beneficiaza de o prima ecografie de sarcina gratuit, pentru determinarea varstei sarcinii!

Pentru programari sau informatii suplimentare ne puteti contacta la tel.0748/127021 sau 0264/431891, sau ne puteti scrie pe adresa provitacluj@gmail.com 

<script src="http://www.eumanitar.ro/js/Slices/sitepublic/ong-details.js"></script>