Fondului InJoy Cluj: Obiecte de necumpărat

Contact

Descriere

Fundația Comunitară Cluj (FCC) lansează cea de-a doua ediție a campaniei de strângere de fonduri dedicată Fondului InJoy Cluj, derulată sub titlul “Obiecte de necumpărat”. Astfel, vom colecta obiecte “cu poveste” din comunitate, pe care le vom licita online pe www.injoycluj.ro(platforma va fi activă odată cu lansarea campaniei). Prin Fondul InJoy Cluj, FCC încurajează noi forme de exprimare, mișcare, creație și relaxare în spațiile publice ale orașului, susținând proiecte în domeniile: artă și cultură în comunitate, stil de viață sănătos, hobby-uri și cartiere prietenoase. 

În cadrul campaniei  “Obiecte de necumpărat” îi invităm pe clujenii care au un talent special, deţin diverse piese de colecție sau pot furniza în mod excepțional anumite produse ori servicii, să le ofere pentru a fi licitate, sumele mobilizate prin acest mecanism fiind direcționate spre Fondul InJoy Cluj. 

Dincolo de publicul larg, FCC va aborda în cadrul acestei campanii și persoanele publice – autorități, oameni de afaceri sau artiști clujeni – pe care îi invităm să ni se alăture oferind, la rândul lor, asemenea obiecte “cu poveste”.  Într-o primă etapă, campania de colectare se derulează pe pagina Facebook a FCC, până vineri, 30 noiembrie 2012. Obiectele vor fi donate, ofertanții completând un formular online, în care vor menționa prețul de pornire pe care îl recomandă pentru licitație, aceasta urmând să se deruleze între 10 şi 21 decembrie 2012.

<script src="http://www.eumanitar.ro/js/Slices/sitepublic/ong-details.js"></script>