Întâlniri de comunitate Credință și Lumină în localitățile Cluj-Napoca, Popești-Leordeni, București, Iași, Târgu-Mureș, Săbăoani și Dej

Contact

Descriere

Pentru a-şi trăi credinţa sa, oricine, chiar şi persoana cu handicapul cel mai sever, are nevoie să întâlnească prieteni adevăraţi pentru a crea împreună un mediu cald în care fiecare să poata creşte în credinţă şi iubire. 

Fiecare comuniate Credință și Lumină este formată din 30 de persoane care se întâlnesc împreună cel puțin o dată pe lună. Legăturile dintre membrii comunității se aprofundează prin activitățile acestei întâlniri.

Activități:

- momente de împărtăşire a trăirilor: la fiecare întâlnire este important să ne exprimăm şi să ne ascultăm, să întărim relaţiile între noi, împărtăşindu-ne unii altora bucuriile şi suferinţele, toate darurile. Aceasta se poate face fie discutând, fie prin mimă sau alte activităţi în comun (cum sunt cele de lucru manual, desen).
- momente de sărbătoare în care cântăm, ne jucăm, dansăm sau servim o gustare. Din prietenia sinceră izvorăşte bucuria.
- momente de rugăciune: orice întâlnire îşi găseşte împlinirea în relaţia cu Dumnezeu, în rugăciune şi în Liturghie, adevărata comuniune cu Domnul şi cu aproapele nostru.

Beneficiari

Persoane cu dizabilități intelectuale.

 

  • Numărul de locuri: 0
  • Beneficiari: 100
<script src="http://www.eumanitar.ro/js/Slices/sitepublic/ong-details.js"></script>