Doza de viață 2014

Contact

Descriere

DOZA DE VIAŢĂ 2014

Doza de viață este noul titlu al campaniei antidrog a FCA, începând cu anul 2014. Schimbarea a venit odată cu noua abordare sub impactul rezultatelor campaniilor de acest fel din întreaga lume.

S-a dorit astfel, o abordare pozitivă prin oferirea de alternative sănătoase pentru viața copilului, a individului, a familiei și implicit, a societății.

CUI SE ADRESEAZĂ?

Beneficiarii campaniei: copii cu vârste cuprinse între 9-14 ani și tineri adulţi cu vârste cuprinse între 18 – 35 de ani.

CE NE DORIM PRIN ACEASTĂ CAMPANIE?

Şi în această campanie, arta şi comunicarea rămân principalele vehicule de conştientizare, informare a comunităţii, cu accent mai mare de această dată, pe exersarea acelor abilităţi care întăresc factorii de protecţie în cazul copiilor în mod special.

CUM SE DERULEAZĂ?

  • 1. Ateliere de scriere scenarii de teatru de animaţie, de construcţie de marionete şi interpretare artistică - Săptămâna Altfel, la clasele a III-a (Şcoala "Constantin Brâncuşi")
  • 2. Teatru de animaţie antidrog – reprezentaţii stradale cu ocazia Zilelor Clujului
  • 3. Flash-mob-uri artistice –reprezentaţii stradale
  • 4. Vox pop – competiţie prin scurte interviuri pe tematica prevenției consumului de substanțe, acțiune adresată tinerilor clujeni cu vârste cuprinse între 18 şi 25 de ani
<script src="http://www.eumanitar.ro/js/Slices/sitepublic/ong-details.js"></script>