Fii Nașul unui copil!

Contact

Descriere

Prin proiectul Nașul, se dorește sprijinirea materială a copiilor din familii aflate în dificultate, care sunt implicați în proiectele fundației.

Nașul oferă sprijin financiar pentru nevoile materiale și educaționale ale unui copil sau susține activitățile din proiectele FCA, de care beneficiază copiii.

NAȘ PENTRU UN COPIL

Poți sprijini un copil aflat în dificultate:

  • materială - oferind resurse pentru: hrană, îmbrăcăminte, încălțăminte, rechizite școlare, medicamente, intervenții stomatologice, materiale medicale.
  • educațională - oferind resurse pentru: meditații la diferite discipline (lb. română, matematică, limbi străine), pentru copiii care întâmpină dificultăți la școală, sprijin pentru copii talentați (sport, muzică, artă etc.) și care nu au posibilități financiare pentru a participa la diferite competiții.

NAȘ PENTRU PROIECTE DEDICATE COPIILOR

Poți sprijini activitățile din proiectele FCA:

  • proiectul de mentorat - Mari și mici, Mari Amici;
  • proiectul de alfabetizare al copiilor rromi - ABCDar la Pata Rât;
  • proiectul de animație clinică – Aripi pentru Copii.

Dacă ai pe inimă să pășești alături de un copil o perioadă, să îl ajuți să se dezvolte, să învețe și să se bucure de copilăria lui, te așteptăm în echipa Nașilor.

Pentru detalii, scrie-ne pe adresa de e-mail office@fcacluj.ro sau sună la nr. 0264.422.011, spune-ne ce alegi să sprijini și donează în contul Nașul.

<script src="http://www.eumanitar.ro/js/Slices/sitepublic/ong-details.js"></script>