Gala Mentorului

Contact

Descriere

Pe data de 19 Noiembrie 2014, a avut loc a doua ediție a Galei Mentorului, eveniment dedicat voluntarilor implicați în proiectul Mari și mici, Mari Amici. Gala a avut ca scop recompensarea voluntarilor pentru încă un an de muncă și implicare în proiectul de mentorat.

La gală i-am sărbătorit și pe voluntarii din proiectul Aripi pentru Copii, proiect de animație clinică, care a fost demarat la începutul anului 2014. De asemenea, am dorit să ne arătăm recunoștința și față de voluntarele veterane ale acestei fundației, care de-a lungul anilor s-au implicat cu statornicie în tot ce a însemnat munca în fundație. Ele au fost „stâlpii” care au ținut fundația în picioare de atâtea ori în vremuri grele.

A fost o seară a mulțumirii pentru munca de voluntariat, pentru implicare, dedicare și credincioșie în lucrare. Gala a avut mai multe momente speciale, din care amintim: filmulețul cu amicii mari împreună cu amicii lor mici, mărturiile câtorva mentori despre greutățile dar și frumusețile unei relații de mentorat, oferirea diplomelor de apreciere, de asemenea, mărturiile surpriză a doi foști amici mici și a bunicii lor, care ne-au încurajat prin perspectiva lor asupra relației de mentorat așa cum o percep acum, când reușesc să vadă efectele pozitive ale acesteia în viața lor, privind în urmă după atâția ani.

În partea a doua a evenimentului, a fost prezentat un scurt filmuleț cu rezultatele primului an în proiectul de animație clinică Aripi pentru Copii, în urma căruia le-am rugat pe voluntarele prezente să ne împărtășească ce a însemnat pentru ele experiența acestor activități în spital cu copiii bolnavi. Ultimul moment special a constat într-o surpriză pentru voluntarele veterane ale FCA, care au primit ca dar, în semn de recunoștință, câte o pereche de aripi de înger, mai mici e adevărat, dar care să le amintească mereu că ele au fost și sunt cele care nouă, echipei FCA, "ne dau aripi" în activități.

<script src="http://www.eumanitar.ro/js/Slices/sitepublic/ong-details.js"></script>