PEDI TEL NAȚIONAL

Descriere

PEDITEL 1791 - Urgente si sfat medical pediatric prin telefon, non stop

PEDITEL 1791 este primul call center pediatric din Romania, in sistemul medical de stat. Serviciul este implementat la Cluj, la Spitalul de Urgente pentru Copii Cluj Napoca, de Fundatia Parinti din Romania, Parinti Clujeni, prin proiectul „Zambet de Copil. Copilaria NU este la Spital.”

Bilant 6 luni de functionare:

In 2013 cu implementare 2014 am realizat si implementat cu succes o inovatie si medicala si tehnologica – primul call center pediatric de stat din Romania ( o prima concluzie, un grup de londonezi ajunsi la Cluj si vazand autocolantul pe un taxi -953 – si afland ca este un numar scurt cu tarif normal, nu cu suprataxa, au ramas uluiti, la ei costul acestui serviciu- o tara mult mai dezvoltata,  acesta costa, nu este... aproape gratuit inclus in costul de telefonie mobila).
Acest serviciu: PEDITEL 1791- URGENTE SI SFAT MEDICAL COPII  implementat in Spitalul de copii Cluj, in primele 6 luni de functionare (ianuarie- iunie 2014) inseamna asa:
 

  • 30 de medici care isi practica meseria in Romania
  • 5 rezidenti ”salvati” din somaj sau care ajungeau sigur „afara”. Ei sunt tot atatia absolventi de rezitentiat pediatrie. Niciun post nu a fost scos la concurs pentru ocupare pentru promotia de medici 2014!
  • 3 000 de cazuri rezovate prin telefon si o mentinere a constantei solicitarilor parintilor catre UPU (Unitatea de Primiri Urgente) . Este prima data cand la UPU NU mai creste numarul pacientilor de la an la an cu 18%, iar la Ambulanta Cluj A SCAZUT numarul ambulantelor trimise si a solicitarilor telefonice 112 Salvare cu 14,5%
  • PEDITEL 1791 are o incredere si un grad de satifactie de peste 97%  in randul parintilor
  • PEDITEL 1791 ESTE SINGURUL SERVICIU MEDICAL ROMANESC CARE NU ARE RECLAMATII! Atentie, toti medicii dn Peditel 1791 sunt medici ai Spitalului de Copii Cluj
  • PEDITEL 1791 - 8 000 de beneficiari directi- 100 000 euro

Alatura-te comunitatii online PEDITEL 1791 pe https://www.facebook.com/peditel.ro

Puteti citi si descarca brosura informativa pentru parinti AICI: www.issuu.com/parinticlujeni

2% pentru PEDITEL NAȚIONAL

Poti hotari TU ce sa faci cu 2% din impozitul pe veniturile obtinute in anul anterior sau ii poti lasa in bugetul de stat.

Sustine si anul acesta proiectul „Zambet de Copil. Copilaria NU e la Spital” prin care anul acest ne dorim sa facem NATIONAL serviciul PEDITEL 1791 - urgente si sfat medical copii. Descarca formularul 230 de aici, si depunde-l la ANAF sau trimite-ni-l la sediul nostru, pe str. Frantz Liszt, nr 30, et 3, Cluj Napoca, telefon 0726335273, Fundatia Parinti din Romania si il vom depune noi. Daca nu faci asta, suma respectiva va fi incasata si gestionata de stat. Formularele trebuie depuse pana pe 25 mai 2015.

In 2010 Parinti Clujeni incepea o poveste de implicare, de bine, de teama de esec, de bucuria de a fi, de a face si de a conta.... Povestea BINELUI contagios.

Astazi, la 5 ani, desaga BINELUI aduna

1. o masina de transport pacienti stabili- Skoda Octavia Tour

2. renovarea si doarea bucatariei centrale a Spitalului de copii Cluj ( Motilor nr 68)

3. modernizarea si dotarea cu aparatura a Salii de operatie nr 2- Secti de chirurgie pediatrica Spitalul de copii cluj

4. Peditel 1791- primul call center pediatriac de stata, in regim de urgenta, non stop, din Romania.

Multumesc pentru toti oamenii de BINE  pe care i-am intalnit. Ne dorim sa unim toti Ambasadorii Binelui IN 2015 si impreuna sa mai scriem un final fericit pentru Povestea Binelui Contagios: PEDITEL 1791- la Iasi, Bucuresti, Timisoara, Brasov si Cluj. Un proiect de 400 000 de euro. 

Avem nevoie de 80 000 de Ambasadori ai Binelui care sa doneze 5 euro sau sa redirectioneze 2% din impozitul pe venit pentru ca PEDITEL sa continue sa functioneze in judetul Cluj.

Ambasadorul Binelui poti fi si TU. Completeaza formularul 230 de aici

Impreuna suntem creatorii povestii BINELUI contagios.

Impreuna schimbam in BINE Romania.

Visele devin realitate, doar daca credem asta :)

Un 2015 cu zambete si vise implinite!

<script src="http://www.eumanitar.ro/js/Slices/sitepublic/ong-details.js"></script>