Club Awana Cluj Mănăștur

Descriere

AWANA CLUJ-MĂNĂȘTUR este împărțit în trei cluburi secundare, care doresc să răspundă diferitelor nevoi ale copiilor preșcolari, școlari și adolescenți.

Prin activitățile întreprinse încercăm să împiedicăm sedentarismul și să încurajăm copiii să fie activi fizic, să dezvoltăm în participanți spiritul de echipă și competiția sănătoasă și să participăm la cultivarea valorilor biblice, moral-creștine în societatea de astăzi – toate acestea într-un mediu dinamic, bazat pe recompense și apreciere personală.

Beneficiari

3-7 ani

Clubul preșcolarilor transmite adevărurile biblice într-o manieră destinată copiilor mici: prin jocuri specifice grupului de vârstă, lucru manual, cântecele, memorare de versete prin joc, prezentare de scenete. AWANA este nu doar un loc de distracție, ci și de interacțiune cu alți copii, de dezvoltare a creativității și de contact cu istorioarele biblice.

8-12 ani

Clubul școlarilor se adaptează următorului nivel de vârstă: copiii participă la un timp special de jocuri în echipă, unde învață competitivitatea sănătoasă, apoi urmează timpul bucuriei – moment în care le este prezentat adevărul biblic cu privire la lume și viață și învață diferite cântece. La timpul echipei copiii pot pune întrebări din lecția de zi, memorează versete și discută în grup aspecte de interes pentru ei. Ocazional între acești trei timpi au loc și alte activități creative: lucru manual, scenete, jocuri de rol, concursuri etc.

13-18 ani

Întâlnirile adolescenților cuprind două părți majore: una de joc și distracție și una de studiu al Bibliei. Ambele au ca scop consolidarea de prietenii bune, durabile și sănătoase între adolescenți, transmiterea de valori moral-creștine, cunoașterea lui Dumnezeu, a lumii și a vieții prin intermediul Scripturii. Alături de jocurile obișnuite de tip AWANA se organizează și alte activități recreative și educative specifice acestui grup de vârstă.

 

  • Numărul de locuri: 0
  • Beneficiari: 0
<script src="http://www.eumanitar.ro/js/Slices/sitepublic/ong-details.js"></script>