Șansă la educație: susține două surori să-și termine liceul

  • 4 decembrie 2018, 20:37

Susține educația, sprijinind două surori să-și termine liceul

O nouă campanie de susținere a educației este demarată în cadrul programului Bursa de Educație. Urmând modelul anilor precedenți, când fondurile s-au îndreptat înspre cazuri specifice, de data aceasta beneficiarele sunt două surori din Baia Sprie, județul Maramureș.

Delia și Camelia, în vârstă de 12 ani, respectiv 16 ani, și-au pierdut tatăl în vara acestui an, din cauza unei boli necruțătoare. Cele două tinere au rămas cu mama lor care, la rândul ei, are nevoie de sprijin pentru a-și putea susține copiii. Bursa de Educație este un program demarat de către InfoTrafic – Radioul de pe strada ta!, iar în acest an echipa InfoTrafic și-a propus să le ajute pe cele două surori din Baia Sprie să își termine cu succes studiile liceale, adunând o comunitate în jurul familiei Bud, oameni dispuși să susțină educația într-un mod activ și concret.

Fondurile strânse de la sponsori și donatori vor fi gestionate de Asociația Christiana, cele două surori primind lunar câte o bursă de educație în valoare de 400 lei.

Șansă la educație » cum le poți sprijini pe Delia și Camelia?

Poți să contribui la susținerea educației celor două surori donând orice sumă, indiferent cât de mică, în contul Asociației Christiana, astfel:

  • Cont: RO68RNCB0106001668730010
  • De menționat pe ordinul de plată: „Contribuție Bursa de Educație InfoTrafic”.

De asemenea, pentru ca echipa InfoTrafic să poată urmări mai ușor donatorii pentru Bursa de Educație, poți accesa și completa formularul de aici » https://goo.gl/forms/7XokoabX0f2Jf8ni2

Ce înseamnă Bursa de Educație?

Campania Bursa de Educație InfoTrafic își propune să ajute copiii și tinerii să învețe, să își finalizeze studiile și să devină independenți, pe picioarele lor. Sprijinul oferit acestor copii este unul pe termen lung, nu doar unul temporar, asigurând astfel un impact real în viețile beneficiarilor campaniei.

Campaniile desfășurate până acum:

  • Participarea la Swimathon între anii 2011 – 2016, în parteneriat cu Fundația Comuniară Cluj, pentru sprijinul a doi tineri inteligenți, cu posibilități financiare reduse, dar care își doreau să meargă la școală (liceu)
  • Fonduri pentru ca Dorel să își termine liceul » acesta a reușit să își finalizeze studiile liceale, are cum o meserie, se întreține singur și își ajută familia.
  • Fonduri pentru Roxana (2015 – 2018) pentru o bursă lunară care să îi permită să meargă la școală cu mai puține griji. Roxana și-a început viața de studentă în cadrul UBB Cluj, la Facultatea de Informatică, secția germană.

 

Citeste mai mult pe cluj.com

Sursa: cluj.com