Talentul nu cunoaşte limite - Organizat de UBB - Biroul pentru Studenți cu Dizabilități şi Universitatea Babeş-Bolyai

Talentul nu cunoaşte limite -  Organizat de UBB - Biroul pentru Studenți cu Dizabilități şi Universitatea Babeş-Bolyai

Direcția Comunicare și Relații Publice a Universității Babeș-Bolyai, împreună cu Biroul pentru Studenți cu Dizabilități din cadrul UBB, organizează luni, 3 decembrie 2018, de la ora 18.00, în sala Auditorium Maximum, spectacolul Talentul nu cunoaște limite!. 
Spectacolul, organizat cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor cu Dizabilități, are ca scop sprijinirea, integrarea și incluziunea studenților cu dizabilități în viața universitară.
Prin intermediul acestui eveniment se dorește achiziționarea unui elevator care să faciliteze accesul studenților utilizatori de fotoliu rulant în spațiile educaționale ale UBB.
Parteneri: Liceul Special pentru Deficienți de Vedere, Şcoala Gimnazială Specială – Centrul de Resurse privind Educaţia Incluzivă/Integrată, Școala Profesională Specială SAMUS, Şcoala Gimnazială Specială „Transilvania", Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă, Liceul Tehnologic Special Pentru Deficienti de Auz, Asociaţia Pentru Protejarea Handicapaţilor Neuropsihici și Claudia Suciu - ÉCOLE De MODE.
Evenimentul este sprijinit de Centrul de Carieră, Alumni și Relația cu Mediul de Afaceri UBB, Departamentul de Psihopedagogie Speciala UBB și Fundația Motivation România. 
Sponsori: NTT Data și Sykes.
Parteneri media: Cluj Today, Radio România Cluj, Radio Renașterea şi Radio Transilvania.
Intrarea este liberă.

Vezi pe facebook.com/events

Sursa: facebook.com/events

)