Asociatia de Servicii Sociale SCUT

Contact

Logo Asociatia de Servicii Sociale SCUT

Descriere

Asociatia pentru Servicii Sociale SCUT (SCUT) este o organizatia non-profit din Romania. Impreuna cu echipa, voluntarii si sustinatorii nostri, incercam sa construim o lume in care toata lumea are sanse egale de a fi fericiti si acces egal la servicii de ingrijire si sprijin comunitar. Trecem dincolo de prejudecati si stigmate sociale, bariere institutionale si constrangeri economice pentru a ajuta cele mai defavorizate grupuri de persoane din comunitatea noastra.
Din anul 2000 de cand ne-am infiintat, suntem in continua cautare de solutii pentru ca oamenii in dificultate din jurul nostru sa aiba sprijinul necesar. In cei aproape 15 ani de activitate, SCUT a sprijinit peste 1000 de oameni sa isi construiasca o viata mai buna. Printre acestia, putem mentiona tineri proveniti din centrele de plasament, adulti cu dizabilitati, copii, tineri si familii dezavantajate din judetul Brasov.
Partenerul nostru institutional pentru strangerea de donatii din Regatul Unit este Northern Ireland Romanian Partnership Committee (reg. no.: NIC100402), condus de Richard Holmes, membru al Consiliului Director in asociatia noastra. 
La SCUT, credem in potentialul fiecaruia iar in toata activitatea noastra, incercam sa ii abilitam pe beneficiarii nostri sa traiasca intr-un mod cat mai independent.

NE GASITI SI PE FACEBOOK AICI