Asociaţia Green&Wild

Contact

Logo Asociaţia Green&Wild

Descriere

Green&Wild = activitati sociale, educative, caritabile, artistice, culturale, sportive, comunitare, protectia mediului, promovarea turismului montan, sporturi si activitati outdoor, training-uri si teambuilding. Grup tinta: copii, adolescenti, adulti si varstnici

Ne gasiti si pe Facebook AICI

Asociaţia Green&Wild a fost fondată în 6 iunie 2010, din dorinţa de a lăsa o amprentă pozitivă în comunitatea în care trăim; dragostea faţă de natură şi faţă de semeni, fiind caracteristicile principale care ne definesc ca organizaţie.

Misiune: Dezvoltarea durabila a comunitatii si intrajutorarea semenilor prin programe/proiecte/actiuni/evenimente/campanii in mediul urban, rural cat si montan.

Majoritatea membrilor activi ai asociaţiei sunt tineri voluntari care iubesc natura şi doresc să transmită comunităţii, respectul şi spiritul ecologic al montaniarzilor, să contribuie la dezvoltarea tinerilor, să ofere o mână de ajutor unde este nevoie, să transmită mai departe metode şi instrumente de educaţie non-formală şi să sprijine persoanele cu oportunităţi reduse. 

Mulţumim tuturor colaboratorilor şi prietenilor care ne susţin şi sperăm ca numărul acestora să fie în continuă creştere.

NE GASITI SI PE FACEBOOK AICI

Conducere

Presedinte Raluca Gheorghes Presedinte