Active Meditation

Contact

Descriere

Acest curs este dedicat persoanelor care vor să facă lucrurile să meargă. Este o explorare interioară ce alternează focusul între corp și respirație.

 

Meditația activă te ajută să atingi o stare meditativă fară a avea nevoie să te gândești la proces, lasându-ți doar corpul să plutească și îmbrăţişând prezentul.

 

Prin mișcare meditativă, ne putem învața limitele, antrena corpul, construi momentul prezent, dar putem și intra în alte stări ale percepției. Este posibil chiar să atingi starea de liniște mentală absolută.

 

Acest tip de meditație poate îmbunătăți încrederea de sine, amplifica starea de bine și claritatea mentală și poate fi aplicată în multe activități cotidiene.

 

Vino și experimentează această meditație puternică alături de noi.

 

Ian Peric # Expert în trezirea conștiinței:

Ian Peric este autor, instructor de meditație centrată pe atenția conștientă și consultant cu o experiență vastă în sectorul IT. A călătorit prin lume, a trăit şi a comunicat cu şamani, călugări şi lideri spirituali din comunităţi îndepărtate, a pus bazele unui ONG, a scris o carte, are un podcast cu un „rockstar” — Ian este un veritabil „șaman” modern care practică life coaching în întreaga lume. În prezent, se specializează în practici business moderne implementate în companii precum Apple sau Google, ce promovează echilibru și sustenabilitate în mediul corporate. Ian oferă consultanță pentru corporații, guvern și persoane fizice pentru a-i ghida către prosperitate și sentimente pozitive de durată.

Joi 

 

Orele: 19:00 - 20:30
 

Preț:  donație

 

Locație: Trinity House

Str. Andrei Mureșanu 29, Cluj-Napoca

<script src="https://www.eumanitar.ro/js/Slices/sitepublic/ong-details.js"></script>