Centrul de Resurse pentru Adolescenți Cluj

Contact

Logo Centrul de Resurse pentru Adolescenți Cluj

Descriere

 
   

“Oportunităţi pentru adolescenţi” este un  proiect model implementat de Asociaţia ALIAT în parteneriat cu Primăria Cluj-Napoca, Direcția de Asistență Sociala și Medicală cu sprijinul tehnic și financiar al UNICEF România în perioada 2014 – 2017. 

Pentru a veni în sprijinul adolescenților, fete și băieți cu vârste între 10 și 18 ani, UNICEF a dezvoltat acest model de intervenție integrată pornind de la analiza determinanților ce influențează viața adolescenților din România și a serviciilor existente pentru aceștia la nivel local, analize derulate în parteneriat cu Ministerul Tineretului și Sportului. Proiectul a fost lansat în baza unui memorandum între Guvernul României și UNICEF și este implementat în cinci orașe: Bucureşti, Cluj, Iaşi, Constanța şi Bacău.

Scopul proiectului este de a crea oportunităţi de dezvoltare, atât personală, cât şi profesională pentru adolescenţi prin crearea şi implementarea unui set de servicii şi activităţi integrate pentru adolescenţi, bazate pe nevoile şi aşteptările lor specifice. Această iniţiativă facilitează accesul la oportunităţi egale şi la un context adecvat pentru promovarea participării active a adolescenţilor în viaţa şi dezvoltarea comunităţii pe termen lung.

Informatii despre evenimentele organizate de centru gasiti accesand acest link http://www.adolescenteen.ro/centrul-de-resurse-pentru-adolescenti-cluj/

Accesati si pagina de Facebook a centrului https://www.facebook.com/CRACluj/

Echipa Centrului de Resurse pentru Adolescenți Cluj-Napoca

Coordonator - dr. Brindușa Antonia Grigoraș

Psiholog - Oana Țopan

Psiholog – Cristina Fizeșan

Asistent social – Daniela Olari