Fundația „Ajutați Copiii România”

Contact

Logo Fundația „Ajutați Copiii România”

Descriere

INTREPRINDEREA SOCIALA “ALBA CA ZAPADA” - STRUCTURA DE ECONOMIE SOCIALA

Este  o intreprindere sociala atestata in conformitate cu legea 219/2015 privind economia sociala, in cadrul fundatiei “Ajutati Copiii Romania”.

Organismele/companiile private au  initiative inovative pentru ca sunt motivate sa foloseasca toate resursele disponibile , legale, umane si materiale pentru atingerea scopului propus. Folosim aceasta oportunitate, pentru promovarea si diversificarea serviciilor noastre, pentru adaptarea locului de munca la nevoile angajatilor vulnerabili, pentru coordonarea muncii asistate a persoanelor cu handicap, pentru dezvoltarea afacerii sociale in sine, care sustine activitatea intreprinderii sociale Alba ca Zapada. Activitatea noastra difera prin tipul de organizare a muncii; echipa statica, echipa mobila, echipa plasata. Organizarea echipelor vine din nevoia de munca a persoanelor vulnerabile, din capacitatea lor de a presta o activitate, din abilitatile lor de a presta un tip de munca, la nivel calitativ.  Afacerea sociala sa dezvoltat din necesitatea pe care o au persoanele vulnerabile discriminate si excluse de pe piata muncii. Dezvoltarea serviciilor se realizeaza datorita necesitatii de a creea munca adaptata pesoanelor cu handicap, dar nu numai. Vanzarea serviciilor  este posibila datorita nevoilor institutiilor,  care pot sa-si identifice nevoile si sa utilizeze resursele financiare disponibile, pentru a le acoperi.

ACTIVITĂȚI:

1.Echipa statica ( servicii de spalatorie la propria spalatorie de haine, situate in Cluj-Napoca Bvd. 21 Decembrie 1989 Ap.167 A Nr. 131)

2.Echipa mobila (  servicii de spatii verzi)

3.Echipa de plasat (servicii de curatenie)

PREȚURI:

• servicii la preturi sociale,  negociabile in functie de nevoia clientului.

O parte din clientii nostrii sunt:

Primarii din judetul Cluj, universitati din Cluj-Napoca, centre de resurse si bugetare din Cluj-Napoca, culte religioase din judetul Cluj, colegii si licee din Cluj-Napoca, centre medicale din Cluj-Napoca, spitale din Cluj,  firme private de productie si servicii din Cluj.

CONTACT:

• BIROUL  SI SPALATORIA DE HAINE - CLUJ – NAPOCA

  - B-DUL 21 DECEMBRIE 1989 AP 167 A NR. 131

  - TELEFON; 0364 – 109.449; 0740.333.823; 0744.496.387

Conducere

Președinte Dana Rusu Presedinte

Director Ana Maria Coroian Director

Activități

integrarea în muncă a persoanelor în dificultate